RECO Special Products
torres tropical coporate website
Torres Tropical Corporate website

Online musicstore webshop

  • Bordello A Parigi Laptop view
  • Bordello A Parigi Mobile view

Doelstelling

Bordello a Parigi is een platenlabel, kleding merk en webshop in één. Het bedrijf is sinds 2011 gevestigd in Nederland. Voor het professionaliseren van hun online music store waar voornamelijk italo, wave, electro en disco muziek wordt verkocht, zocht Bordello a Parigi een partner die de website en webshop volledig opnieuw kon ontwikkelen.

Oplossing

Door te kiezen voor een simplistisch ontwerp hebben we de website sneller en gebruiksvriendelijker gemaakt. Daarnaast is de website nu volledig gericht op de gebruiker en nodigt hij deze uit rond te surfen en meer van de verschillende muziek stijlen te ontdekken. De nieuwe site bevat chart-toppers, thema-afspeellijsten, cross-selling mogelijkheden, advertentie ruimtes en pre-order mogelijkheden voor producten. Kortom een flinke stap voorwaarts voor het bedrijf.

Daarnaast hebben wij een van de grootste ergernissen van streaming muziek websites aangepakt. Botervet heeft een audioplayer ontwikkeld die elke track direct streamt maar ook blijft afspelen, zelfs wanneer je verder rond surft. Ook biedt de audioplayer de mogelijkheid direct aankopen te doen vanuit de nieuwe playlist.

Klant

Bordello a Parigi

Locatie

Delft

Onze rol

Concept, Design, Development en Optimalisatie